.

Bladlogo

INDKØBSKURV

Vare(r) Total: 0,00 DKK

Visa dankort

Chokolade muffins

Chokolade muffins

Chokolade Muffins med Fudge Chunks

En lækker opskrift på farvestrålende muffins fra Dr. Oetker. Husk at kigge vores søde variationer af bageartikler

Til 20 - 22 stk.

Ingredienser

Dejen:

100 gram smør

125 gram mørk chokolade

275 gram hvedemel

65 gram kakaopulver

1 tsk. bagepulver

1 tsk. natron

¼ tsk. salt

100 gram chocolate chips

85 gram Dr. Oetker fudge chunks

2 ½ dl kærnemælk

1 spsk. stærk kaffe

1 tsk. Vaniljeekstrakt 

1 tsk. Karamelekstrakt 

2 æg str. M/L (sammenpiskede)

250 gram  muscovadosukker eller rørsukker

20 stk. Limbo Party Muffinforme

Tilberedning

1. Tænd ovnen på 220˚ traditionel varme. Stil muffinformene klar på en bageplade.

2. Til dejen: Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme under jævnlig omrøring. Tag gryden af varmen og stil den smeltede masse til side.

3. Bland mel, kakaopulver, bagepulver, natron, salt, chocolate chips og fudge chunks sammen i en skål. I en anden skål blandes de våde ingredienser: Kærnemælk, kaffe, vanilje- og karamelekstrakt, den smeltede smør-chokolade-blanding og æg. Rør sukkeret i. Pisk massen et øjeblik så eventuelle klumper i sukkeret opløses.

Lav en fordybning i melblandingen og hæld den flydende masse heri. Vend forsigtigt dejen sammen. Det er vigtigt at dejen ikke røres sammen men vendes.

4. Fordel dejen i muffinformene og bag dem i ovnen på midterste ovnrille i 12-15 minutter. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Ved at browse denne side, accepterer du vores cookiepolitik. Find ud af mere her
x