.

Bladlogo

INDKØBSKURV

Vare(r) Total: 0,00 DKK

Visa dankort

Uden mel og sukker

Uden mel og sukker

Gulerodskage uden mel og sukker

Fra FEMINA

Ingredienser

Det våde
6 store skrællede gulerødder
2 skrællede røde eller rød-­grønne æbler (3, hvis de er små)
2 store modne bananer
2 spsk. skyr
1 æg
2 æggehvider
1 håndfuld rosiner (eller 3 store hakkede dadler)
 
Det tørre
100 g mandler
50 g kokosmel
50 g rismel (eller havregryn)
20 g pulveriserede psylliumfrøskaller (fra HUSK®)
2 spsk. kanel
½ tsk. kardemomme
½ tsk. nellike
½ tsk. vaniljepulver  (eller vaniljesukker)
1 knsp. salt
 
Topping
2 spsk. smeltet kokosolie
3 dl kokosmel
2 spsk. blødt smør
1 knsp. salt
10 dadler
1 dl vand
 
Fremgangsmåde

• Skær gulerødder, æbler og bananer i mindre stykker, og kom dem i en skål.
 
• Tilsæt skyr, rosiner (eller hakkede dadler) og æg, og blend hele molevitten med en stavblender.
 
• Bland alle de tørre ingredienser til din gulerodskage sammen i en anden skål.
 
• Hæld de tørre ingredienser i skålen med de våde, lidt ad gangen, mens du blender videre med stavblenderen.
 
• Kom bagepapir i en springform, og hæld dejen til gulerodskage over i formen.
 
• Bag din gulerodskage midt i ovnen i 35-40 minutter ved 160°.
 
• Lav toppingen mens din gulerodskage bager: Blend dadler og vand, til det får konsistens som sirup, og rør resten af ingredienserne i.
 
• Tag den færdigbagte gulerodskage ud af ovnen, og lad den køle af på en rist eller lignende, så den ikke bliver våd i bunden. Slut af med at smøre toppingen på den afkølede gulerodskage.
 
fest-Ideer-gulerodkage-uden-mel-og-sukker-limboparty.dk
Ved at browse denne side, accepterer du vores cookiepolitik. Find ud af mere her
x