.

Bladlogo

INDKØBSKURV

Vare(r) Total: 0,00 DKK

Visa dankort

Hestekage

Hestekage

Hestekage

Husk at kigge vores søde variationen af Vilde heste inspireret festartikler

Fra Rosa fra Rouladegade

Ingredienser

Kagedejen

50 g gær
6 dl vand
880 g mel
60 g smeltet smør
100 g chokoladeknapper
8 spsk. sukker
1 tsk. salt
4 spsk. kakao

Dekoration

Flormelis
Lakridssnørebånd
Blandet slik

Sådan gør du

    1. Udrør gær i vand, og tilsæt salt, sukker, mel, kakao og chokoladeknapper.
    2. Ælt dejen godt, og lad den hæve i 45 min.
    3. Form en hest (husk at den skal kunne være på bagepladen) og lad den efterhæve i 20 min.
    4. Pensl hesten med vand, og bag den i 18 min. ved 200 grader.
    5. Køl hesten lidt af, og flet lakridssnørebånd til manke og hale.
    6. Sæt lakrids- og slikpynt fast på hesten med glasur rørt af flormelis og varmt vand.
Ved at browse denne side, accepterer du vores cookiepolitik. Find ud af mere her
x