Chokolade Lego Brownies
Chokolade Lego Brownies
Her en en sjov og nem opskrift på chokolade brownies med Lego figurer, uden legoformer. En specielt opskrit til din næste fest! Husk at kigge vores søde variationer af Lego inspireret festartikler
Først lave man brownies -Fra: Karolines Køkken
24 stk
- 250 g smør
- 150 g mørk chokolade (ca. 50% kakao) i små stykker
- 4 æg
- 250 g sukker (ca. 3 dl)
- 150 g hvedemel (ca. 2 1⁄2 dl)
- 3 spsk kakao
Smelt smørret sammen med chokoladen i en gryde og lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Bland mel, kakao og vend det forsigtigt i "æggesnapsen". Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en smurt firkantet form (ca. 20 x 30 cm) og bag den midt i ovnen, husk at smøger formen. Lad kagen køle af.
Skær kagen i 24 firkanter på ca. 5x5 cm - 6 baner på den lange led og 4 på den korte.
Bagetid: ca. 25 min. ved 175°. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.
Til glassur:
- Flormelis og vand
- Chokolade perler som M&M
- Frugtfarver
Mængden af flormelis og vand kommer helt an på hvor stor en flade du skal dække med glasur, men til en almindelig bradepandekage, kan du lægge ud med at komme ca.100g flormelis i en skål og så tilsætte et par spiseskefulde vand. Rør herefter rundt. Bliv ved med, at tilsætte vand indtil din glasur får den rette konsistents. Som oftest er det bedst hvis glasuren er lidt tyk, nærmest som blødt smør, så er den nemlig nemmest at arbejde med, hvis den skal smøres ud. Til brownies kan du godt arbejde med en lidt tyndere glasur, da du så bare kan hælde denne udover.Hvis din glasur bliver for tynd, kan du bare tilsætte lidt ekstra flormelis.Hvis du gerne vil have en farvet glasur kan du tilsætte lidt frugtfarve, men husk at frugtfarven fortynder din glasur, så tilsæt hellere farven når din glasur er lidt tørrere end det du ønsker.Når du er færdig med glasur, smør den over brownierne og dekorer med chokolade perler med samme farver.