Hestekage
Hestekage
Husk at kigge vores søde variationen af Vilde heste inspireret festartikler
Fra Rosa fra Rouladegade
Ingredienser
Kagedejen
50 g gær
6 dl vand
880 g mel
60 g smeltet smør
100 g chokoladeknapper
8 spsk. sukker
1 tsk. salt
4 spsk. kakao
Dekoration
Flormelis
Lakridssnørebånd
Blandet slik
Sådan gør du
- Udrør gær i vand, og tilsæt salt, sukker, mel, kakao og chokoladeknapper.
- Ælt dejen godt, og lad den hæve i 45 min.
- Form en hest (husk at den skal kunne være på bagepladen) og lad den efterhæve i 20 min.
- Pensl hesten med vand, og bag den i 18 min. ved 200 grader.
- Køl hesten lidt af, og flet lakridssnørebånd til manke og hale.
- Sæt lakrids- og slikpynt fast på hesten med glasur rørt af flormelis og varmt vand.