Hjemmelavet is
Hjemmelavet is af Græsk Yoghurt og Blåbær
Dessert til 8 personer
Ingredienser
250 mL blåbærsaft eller solbærsaft
150 g blåbær
80 g fedtfattig græsk yoghurt (2%)
8 ispinde af træ
Fremgangsmåde
Skyl blåbærene, lad dem dryppe af i en si og hæld dem i en skål.
Kom blåbær, bærsaft og yoghurt i en blender og bled blandingen i 30 sekunder, indtil den er cremet. Si blandingen for at opnå en mere ensartet konsistens.
Fyld blandingen i forme, sæt en træpind i og kom isene i fryseren i mindst 2 timer indtil de er helt faste.
Gem evt. nogle hele bær og tilsæt nogle enkelte til hver form før du sætter ispinden i. Det giver en fin struktur og visuel effekt til isene.
Servering
Tag hurtigt isene ud af formene ved at holde formene under rindende lunkent vand og server med det samme. Arranger evt. isene på en tallerken sammen med nogle friske bær.