.

Bladlogo

INDKØBSKURV

Vare(r) Total: 0,00 DKK

Visa dankort

Lege med balloner

Lege med balloner

Lege med balloner

Man kan altid bruge sjove ideér til lege med balloner når man holder børnefødselsdag. Vi er sikre på I får en super fest med nogle af disse ballonspil.

Husk at kigge vores flotte variationer af biologisk nedbrydelige balloner

Ballon Bold - Dette er en sjov leg for de helt små børn, hvor der stort set ingen regler er. Du skal blot kaste ballonen frem og tilbage til hinanden, mens du prøver at undgå at ballonen rammer jorden. Hvis en spiller taber ballonen på jorden, scorer de andre spillere et point. Lær evt. dit barn at tælle ved at hjælpe dem med at tælle højt hver gang ballonen bliver ramt.

Ballon Bop - Svarer til Ballon Bold. Balloon Bop kræver, at spillerne lægger sig ned på ryggen og kun bruger deres fødder til at ramme ballonen. Du vil blive overrasket over, hvor godt denne leg virker på dine mavemuskler! Det er kun tilladt spillerne at flytte rundt med deres numser, og de må kun ramme ballonen med fødderne. Ingen hænder tilladt!

Ballonvralteløb - Spillerene placerer en ballon mellem deres knæ og løber mod målstregen. Den der når målstregen først, uden at tabe eller springe sin ballon, vinder! Hvis en spiller falder, eller springer ballonen, er spilleren nødt til at vende tilbage til udgangspunktet. Dette er en sjov ballon leg som man kan lege som stafetløb med en gruppe børn, men legen er lige så sjov med blot to spillere.

Præmie Pop – Dette er en sjov fødselsdagsleg. Før man puster ballonerne op, placere man små stykker papir i dem, mærket med numre. Når børnene er samlet, vælger fødselsdagsbarnet et tilfældigt af disse tal. Derefter skal børnene springe deres ballon ved evt. at sidde på den, ligge på den osv. Den som har ballonen med fødselsdagsbarnets valgte nummer, vinder en præmie!

Ballon Sidning - De fleste mennesker har leget denne leg på et tidspunkt. Balloon Sit er en sjov og nervepirrende ballon leg, som børn elsker. Start med at placere to eller tre stole ved siden af hinanden. Placer en ballon i hver stol og lad børnene sidde på ballonen indtil den springer. Den der springer ballonen først er vinderen! Dette er en anden sjov ballon leg, der er fantastisk at lege som stafet og den vil også være lige så sjovt med kun to spillere.

Balloon Wall Stick - I denne leg, skal du have flere balloner der er pustet op. Læg ballonerne i en stor bunke. Spillerne skal stå ved siden af bunken. Indstil evt. et æggeur til en bestemt tid (eks.: 5 minutter). Når tiden begynder, skal spillerne gnide ballonerne på toppen af deres hoveder. (Gnider man en ballon på toppen af sit hoved skaber man statisk elektricitet) Derefter skal spillerne sætte ballonerne på en væg. Formålet med legen er at se, hvilken spiller der kan få flest balloner til at sidde fast på væggen ved endt spilletid. Denne leg er meget sværere end den lyder!

Den Varme Balloon - Denne ballonleg fungerer ligesom "varm kartoffel" legen, men du skal bruge en ballon i stedet. Mens musikken spiller i baggrunden (Mor eller far kan evt. styre musikken) spillerne passere ballonen frem og tilbage mellem hinanden. Enhver spiller, der med vilje passere ballonen på en dårlig måde er ude. Den der holder ballonen, når musikken slutter, er ude. Fortsæt legen, indtil der kun er én person tilbage.

Ved at browse denne side, accepterer du vores cookiepolitik. Find ud af mere her
x