.

Bladlogo

INDKØBSKURV

Vare(r) Total: 0,00 DKK

Visa dankort

My little Ponyløb

My little Ponyløb

My Little Ponyløbet

Husk at kigge vores søde variationer af My Little Pony Festtema

Anne Sophie Lyngaard fra Magasinet Børn og Fritid har skrevet om et ponyløb, som hun arrangerede for sin datter Ida:

Løbet bestod af seks poster fordelt rundt i haven. Ved hver post fik børnene en brik til et (pony)-puslespil, hvis de klarede opgaven – hvilket de selvfølgelig gjorde hver gang.

Første post: Hvor mange ponyer er der i træet?

Jeg havde hængt alle Idas ponyer op i et træ i haven, og så skulle der gættes og de skulle blive enige. Selvom det virker som en overkommelig opgave kan det være noget af en udfordring for dem at tælle noget som hænger forskudt for hinanden i et træ eller busk.

Anden post: Kan I skrive Jeres navn med regnbuens farver?

Jeg havde indkøbt store kridt, og så skulle der staves på fliserne foran hoveddøren. Alle kunne skrive deres navn, men de gjorde meget ud af at finde nogle fine farver til bogstaverne, og det pyntede så fint ude foran, da forældre kom om eftermiddagen.

Tredje post: Hvad ligger der på bunden af Jeres glas?

Hvert barn fik et glas med saft og et langt sugerør. De skulle drikke saften gennem det lange sugerør indtil de kunne se, hvad der lå på bunden af glasset, som i dette tilfælde var en vindrue.

Fjerde post: Hvem tør få en tatovering?

Det var desværre ikke lykkes mig at finde My Little Pony tatoveringer, men jeg fandt nogle ret fine tatoveringer med masser af regnbuer og glimmer. Pigerne var ellevilde.

Femte post: Læg tallene i den rigtige rækkefølge

Jeg havde printet 20 A4 ark med ponyer og tal fra 1-20, som de ved fælles hjælp skulle lægge på en lang række og til sidst tælle højt sammen i kor.

Sjette post: Kan I huske, hvad der er under tæppet?

Jeg havde fundet ti ting fra My Little Pony legetøjet, som lå under et tæppe. De fik lov til at se dem først, mens jeg benævnte dem alle og herefter skulle de på skift komme med deres gæt. Et godt tip er her netop at lade dem remse op på skift, så alle føler de kan byde ind med et gæt, og så det ikke kun er den der tænker hurtigst, der kan byde ind med svar.

Da alle opgaverne var løst samlede de puslespillet og fik som præmie en lille godtepose og alle de popcorn de kunne spise.


Ved at browse denne side, accepterer du vores cookiepolitik. Find ud af mere her
x