Spøgelseskage
Spøgelseskage
Husk at kigge vores variationen af Halloween festartikler.
En søde opskrift fra Dan Sukker
Til 8-10 stykker
Marengs-bund
4 æggehvider
2 1/2 dl Flormelis
4 dl poppede ris (morgenmadsprodukt)
Fyld
2 dl piskefløde
1 spsk Flormelis
1 dåse hakkede ananas
4 æggehvider
2 1/2 dl Flormelis
4 dl poppede ris (morgenmadsprodukt)
Fyld
2 dl piskefløde
1 spsk Flormelis
1 dåse hakkede ananas
Pynt
2 dl piskefløde
Lakrids
Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 150°. Lav en tegning af et spøgelse på to stykker bagepapir.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk yderligere 3 minutters tid. Vend de poppede ris i.
Bred dejen ud på tegningen af spøgelset. Bages i midten af ovnen i 1 time.
Hæld ananassaften fra. Pisk fløden stiv med flormelis, tilsæt ananasstykkerne. Fordel fyldet på et af spøgelserne og læg det andet oven på.Pisk fløden til pynten og fordel det på spøgelset. Lav øjne og mund af lakrids.
Læg først spøgselset sammen og pynt kagen lige før serveringen, da marengsen ellers bliver blød.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk yderligere 3 minutters tid. Vend de poppede ris i.
Bred dejen ud på tegningen af spøgelset. Bages i midten af ovnen i 1 time.
Hæld ananassaften fra. Pisk fløden stiv med flormelis, tilsæt ananasstykkerne. Fordel fyldet på et af spøgelserne og læg det andet oven på.Pisk fløden til pynten og fordel det på spøgelset. Lav øjne og mund af lakrids.
Læg først spøgselset sammen og pynt kagen lige før serveringen, da marengsen ellers bliver blød.